Albumi

Skolas dzīve [21]
Runājam par skolu, tās aktivitātēm un dzīvi ;)
Absolventiem [0]
Varam dalīties atmiņās satikt sen neredzētos draugus un klasesbiedrus. Visiem, visiem, kas pabeiguši Tomes skolu.

Ašie teksti

Kalendārs

«  Septembris 2010  »
PrOTCPkSSv
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0
Piektdiena, 17.05.2024, 14:03
Sveicināti Viesis
Sākums | Reģistrācija | Ieeja | RSS

Tomes skola

Dienasgrāmata

Sākums » 2010 » Septembris » 2 » 1.septembris Tomes skoliņā
00:25
1.septembris Tomes skoliņā
1.septembris Tomes skoliņā

     Zinību diena pie mums, skaistajā Tomītē, atnāca ar sauli, smaidiem, skaistiem puķu pušķiem, āboliem uz palodzes un karstu pīrāgu un ābolmaižu smaržu.

     Pie mums viesojās
operatori un korespondenti no televīzijas - TV Spektra un LTV1 Panorāmas (šovakar LTV1 ziņu raidījumos plkst.18:00 un 20:30 bija redzams daudz no safilmētā un intervētā materiāla). Gudrajām tantēm un onkuļiem patiešām patika pie mums, jo te esot kā pasaku namiņā).

     Jau pirms vienpadsmitiem skolā pulcējās skolēni un vecāki ne tikai no Tomes, bet arī no Ķeguma un Ogres sabraukuši - priecīgi, ka skoliņa tomēr vēl IR/pastāv! Un, kā gan savādāk - deputāti taču pagājušā mācību gada beigās solīja, ka Tomes filiāli nelikvidēs - lai tik sanāk skolēni. Sanāca arī - pieci jauni skolēni un viens, kas uz laiku bija paņēmis mācību "atvaļinājumu".

                    Atkāpe  - PAR SKOLĒNU SKAITU - Daži skolēni gan devušies prom no filiāles uz "lielo" skolu, t.i., Ķegumu. Taču nav ko tur zīlēt par iemesliem - katram ir dota brīva izvēle - kur mācīties. Lai jums tur veicas, bet neaizmirstiet arī mūs - nāciet ciemos!
Tāpēc šajā mācību gadā skolā mācīsies 22 skolēni četros  klašu komplektos - 1./2.kl., 3./4.kl., 6./7.kl., 9.kl. Maz?!? Jā, nav daudz, bet - mēs gaidām vēl, jo mācību gads vēl tikai sākas.

                  Atkāpe APSVEIKUMIEM - Sveicam jauniņos - Danu (2.kl.), Maiklu (3.kl.) un Ansi (7.kl.). Sevišķs prieks, un tāpēc īpaši sveicam - Viesturu un Lieni 1.klasē mācības uzsākot! Lai jums saule dvēselē, smaids sejā, mācītiesprieks un zinātgriba!

      Skolotājiem prieks par jaunajiem kolēģiem - 1.klases audzinātāju Ivitu Porieti, iepriekš - Spīdolu Borisu (septembra sākumā), vēstures skolotāju Vitu Livdāni, mājturības un tehnoloģiju skolotāju Kasparu Trenci un latviešu valodas skolotāju Ivetu Barkāni. Lai jums jauka iejušanās jaunajā vidē un skolas kolektīvā; lai radošs mācību process un veiksmīga sadarbība!


     Zinību dienu ievadīja Baltā stunda, kurā klašu audzinātāji tikās ar skolēniem un viņu vecākiem. Pēc tam Tomes filiāles vadītāja Anita Lošaka atklāja svinīgo pasākumu, kas aizsākās ar Latvijas valsts himnu, pirmklasnieku sagaidīšanu. Visus klātesošos sveica un uzrunāja Ķeguma komercnovirziena vidusskolas direktors Edgars Viņķis, Ķeguma novada domes pārstāvji - priekšsēdētājs Roberts Ozols un atbildīgā par izglītības jautājumiem Sandra Čivča.
Pateicības vārdi tika veltīti gan skolotājiem (Mārai, Anitai un Katrīnai), gan tehniskajiem darbiniekiem (Olgai, Intai, Dacei, Sandrai un Albertam), jo visi kopīgi bija ļoti čakli strādājuši, lai  sapostu skolas telpas jaunajam mācību gadam.

      Pēc fotografēšanās visi tika aicināti uz Tomes tautas namu, kur Sarmīte Pugača bija sarūpējusi svētku sveicienu - jautru pēcpusdienu skolēniem multfilmu tēlu Šreka un Supermena kompānijā.


     Tāda, lūk, šī dieniņa mums te bija Tomes skoliņā - silta, notikumiem un emocijām bagāta.


PS. Neliels ieskats notikumu gaitā tepat - fotoalbūmu sadaļā. Jauku skatīšanos!


skolotāja Katrīna Rotgalve
Pievienotie faili: Attēls 1 · Attēls 2
Skatījumu skaits: 699 | Pievienoja: positivdenken | Birkas: 1.septembris | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Vārds *:
Email *:
Kods *: